Recordaantal bezoekers op vierde Wonen & Co, de Beurs

De vierde Wonen & Co, de Beurs heeft een recordaantal van 60.000 bezoekers getrokken. Vorig jaar werd de woonbeurs in Martiniplaza bezocht door 57.000 mensen.

“Ondanks de kredietcrisis een schitterend resultaat”, sprak organisator Ruud van den Heuvel gisteravond trots. Naast het recordaantal bezoekers trok het aan Dagblad van het Noorden gelieerde evenement ook een recordaantal standhouders. Voor twintig bedrijven was er zelfs geen plaats op de beursvloer. Zij kwamen niet verder dan de wachtlijst.

De deelnemers aan de beurs waren stuk voor stuk tevreden over het resultaat, maar merkten wel dat – met name bij grotere investeringen – mensen moeilijker over de streep waren te trekken. “Dat is ongetwijfeld wél een gevolg van de kredietcrisis.” Opvallend was dat veel Friezen de beurs bezochten. “Daar hebben we dit jaar extra promotie gedaan.”

Op de beurs en via de website van Wonen & Co werden drie objecten (een bankstel, een zonnepaneel en een keuken) geveild voor een goed doel, de Stichting Opvanghuizen Wingurla. De actie leverde 10.105 euro op. De verkiezing ‘beste barista van het Noorden’ werd gewonnen door Willem van Barneveld van ’t Feithhuis in Groningen.

bron: dvhn.nl

Showing 2 comments

  1. Hij was vandaag nog moe denk ik.. hij werd negende tijdens de 3e voorronde voor het Dutch Barista Championship.

  2. hoe is de uitslag van de voorronden eigenlijk? Vandaag was de laatste, toch?

Comments are closed.