Opening Segafredo Espresso Amsterdam Noord

In Amsterdam opent donderdag 2 juli de traditioneel Italiaanse Espressobar Boven ’t IJ, van Segafredo Espresso.

 
segafredo

Het is de eerste onderneming van Spesso Possesso en de derde franchiselocatie van Segafredo Zanetti. Bij Boven ’t IJ in de gelijknamige winkelpassage kunnen gasten genieten van koffiespecialiteiten, een lunch en/of Italiaanse wijnen.

Koffiebreak

“We investeren in onze gasten door uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken”, stelt Martin Douma, directeur en medeoprichter van Spesso Possesso. “Bovendien zorgen we voor een professionele, vriendelijke bediening om met een heerlijke koffiebreak het dagje uit van het winkelend publiek compleet te maken.”
 

Hoge verwachtingen
Segafredo is zeer verheugd over de samenwerking met Spesso Possesso. Ondanks de recessie zijn de verwachtingen van de nieuwe espressobar dan ook hoog. De opening van Boven ’t IJ – die tijdens de officiële inauguratie van de passage op 2 september nog eens overgedaan wordt – past bovendien perfect in de ambitie van Segafredo om de authentieke Italiaanse koffiecultuur in Nederland te verspreiden.

Franchise
Afhankelijk van economische ontwikkelingen hoopt Segafredo in samenwerking met Spesso Possesso in 2010 ook een tweede en derde exploitatie te openen. Wereldwijd zijn er ongeveer zevenhonderd Segafredo Espresso-franchiselocaties. Toekomstige locaties waaraan daarbij gedacht kan worden zijn studentensteden en winkel- en zakencentra.

bron: horecaentree.nl