Meleya Day!

Op zondag 5 april wordt het koffiemerk “Meleya” gelanceerd in Amsterdam middels een feestelijk evenement in Ristorante Teatro. Tijdens deze “Meleya Day” maakt u niet alleen kennis met het project, maar kunt u ook genieten van de drie soorten koffie, zowel westerse als Ethiopische muziek en Afrikaanse dans.

melaya

Amsterdamse en Ethiopische studenten lanceren samen een nieuw eerlijk en biologisch koffiemerk op de Nederlandse markt onder het merk ‘Meleya’. Hiermee willen zij een eerlijke handel opzetten tussen Ethiopië en Europa. Na hun bezoek aan het St. Mary’s University College in Addis Abeba, waar ze samen aan een plan werkten voor een Meleya coffee corner, kwamen de Studenten van de New Business School in Amsterdam terug vol mooie ervaringen en enthousiaste verhalen. Deze delen ze graag met u tijdens Meleya Day middels een beeldende presentatie.

Meleya Day wordt geopend door Dansschool Angela Danse met een spetterend optreden op Afrikaanse muziek. Bij de lancering van een Afrikaans product mag de rijke en swingende cultuur van Ethiopië als land en Afrika als continent niet ontbreken. “We willen mensen een gevoel geven bij de koffie door de blijdschap en het enthousiasme van de Afrikaanse cultuur over te brengen op de bezoekers van Meleya-day.” aldus Angela Bambi.

De eigenaren van Ristorante Teatro zijn enthousiast: “Door onze persoonlijke band met Ethiopië voelen we ons zeer betrokken bij dit project. Wij geloven sterk in het uitgangspunt van Meleya dat je met ‘empowerment trough exchange’ veel kunt bereiken. We willen de Meleya koffie dan ook prominent in ons menu opnemen.” Ristorante Teatro ontwikkelde speciaal voor deze dag koekjes met chocolade van koffiebonen en stelde een heerlijk menu samen waar u na afloop tegen een speciale prijs van kunt genieten (vooraf reserveren).

Natuurlijk is er tijdens Meleya Day de mogelijkheid om de koffie, zowel in bonen- als filterverpakking, te kopen. Ook de exclusieve Meleya koekjes zijn volop verkrijgbaar. Bovendien wordt de bezoeker bij aankomst ontvangen met een traditionele Ethiopische koffieceremonie en geeft een DJ deze middag vol netwerkmogelijkheden een mystieke maar feestelijke sfeer.

Kaarten zijn op de dag zelf (zondag 5 april) aan de deur verkrijgbaar voor € 7,50 per persoon. Graag vooraf een mail sturen naar: marrit@alteregomarketing.com De deuren zijn geopend vanaf 14:00 uur. Na afloop heeft u de mogelijkheid om te dineren bij Ristorante Teatro (Kadijksplein 16, Amsterdam) tegen een speciale Meleya prijs, hiertoe graag vooraf reserveren via: 020-623 63 13. Een deel van het entreegeld wordt gebruikt ter ontwikkeling van de Stichting Meleya die zich inzet voor de Millenniumdoelen.

www.meleya.com www.teatro.nl

bron: nl.odemagazine.com