Lavazza ook aan de pads.

Lavazza

Senseo is een begrip binnen de Nederlandse huishoudens en dat weten de koffiemerken maar al te goed. Lavazza, de grote Italiaanse koffiebrander, betreed ook de markt van de koffiepads. Dit doet Lavazza met Lavazza Sinfonia pads die in 2 smaken te verkijgen is. 

Lavazza Sinfonia

 • Sinfonia Espresso: 100% donkergebrande Arabica koffie met een volle, ronde aromatische afdronk
 • Sinfonia Espressp Intenso: Melange van donkergebrande boenen, met een sterke, krachtige en intense smaak maar een fluweelzachte afdronk. 

Met Lavazza Sinfonia versterkt Lavazza hun toch al sterke positie op de koffiemarkt nog extra. In Europa heeft Lavazza 38% van de espresso markt en staat het op de derde plaats, met 11% markt aandeel,  in de gemalen koffie sector.

Momenteel is Lavazza Sinfonia alleen te verkrijgen in Belgie bij Carrefour, GB, Cora, Match en Makro. Richtprijs is 2,35 voor een verpakking van 16 pads.

Showing 3 comments

 1. ja en die Lavazza is 10 keer lekkerder dan die DE pads voor Senseo. Ik heb ze uit Frankrijk meegenomen maar kan ze hier niet vinden. Zelfs met de nl Lavazza inporteur gebeld, maar die weten van niks

 2. Het is zo jammer dat de AH, C1000 deze koffiepads niet meer verkopen. Ze smaken vele malen beter dan de DE. Zelfs bij de makro kun je de pads niet vinden.
  Waarom de supermarkten de DE pads in overmaat snap ik niet, je hebt meerdere goede merken.

 3. Helemaal eens met Jacky, eerst kon ik ze hier nog in de plaatselijke supermarkten krijgen, plotseling alleen nog bij AH (nam dan maar meteen alle voorraad mee), maar ook dat is afgelopen. Alleen via internet lijkt ie nog wél te bestellen.
  Senseo is géén koffie, dat is schuim zonder smaak…..
  Lavazza is, zoals koffie hoort te zijn: pittig en smakelijk.

Comments are closed.