Doek valt voor puC

De puC is niet meer. Bijna twee jaar na de introductie stopt Ahold per direct met de verkoop van de puC. Volgende de leverancier is “De verkoop niet langer economisch verantwoord.”.

puczw copy

De puC werd in oktober 2007 op de markt gebracht en moest de strijd aangaan met de Senseo. Ahold Coffee Company dacht zo, in samenwerking met Albert Heijn, C1000, Blokker en Marskramer de puC op de markt. De puC gebruikt de ‘gewone’ koffiepads maar kon daarnaast ook cappuccino zetten. Dit kon de Senseo toen nog niet.

Helaas heeft de puC het niet gered. Na een groots opgezette verkoop campagne kende de puC diverse kinderziektes. Zo was de temperatuur van de eerste modellen niet goed. Wat bij de verbeterde versie al niet veel beter was. Hierdoor viel de verkoop stil. Zeker na de introductie van de Senseo Latte Select.

Consumenten die de puC nog bezitten kunnen hem gewoon blijven gebruiken. Hij is namelijk geschikt voor ‘gewone’ koffiepads. De cups voor de cappuccino blijven gewoon in productie. Ook de garantie van één jaar blijft gewoon geldig.

Meer info op: puc.nl

Showing 1 comment

  1. Ik denk niet dat er veel mensen rouwig zullen zijn om het verdwijnen van dit ding.

Comments are closed.