Baarnse Barista Kampioenschappen 2009 @ The Golden Coffee Box

‘ga de uitdaging aan en laat zien dat je de beste Barista van Baarn en omgeving bent’ Zaterdag 22 augustus draait het in de KoffieWinkel aan de Laanstraat in Baarn om het zetten van een goed kopje koffie. Ben jij thuis de barista en verwen je jezelf en jouw gasten graag met een lekkere espresso of cappuccino met je espressomachine? Voor de Baarnse Kampioenschappen zoeken wij de beste koffiezetter/ster van Baarn en omgeving.

BBK2009

Tijdens je sessie zet je voor een twee koppige jury 2 espresso’s, 2 cappuccino’s en 2 speciale koffies die je helemaal zelf mag bedenken. Verras de jury met originele koffierecepten met bijvoorbeeld vers fruit of chocolade. De heerlijke versgeroosterde koffie wordt beschikbaar gesteld door The Golden Coffee Box en natuurlijk zorgen wij voor espresso apparatuur die je mag gebruiken. Het begint op 9.00 uur en het duurt ongeveer tot 15.00 uur.

Hoofdprijs

De hoofdprijs is een uitgebreide Barista Cursus Master espresso zetten en een kilo vers geroosterde Boot Koffie.

Inschrijven

Inschrijven kan in de winkel tot en met maandag 17 augustus.

Heb je vragen?

Peter Abraham is de contactpersoon en ons e-mailadres is winkel@goldencoffeebox, telefonisch via 035-5417178 of loop even binnen bij ons in de koffiewinkel in Baarn.

Inschrijven en deelnemen is gratis!