Velopresso, Tour de France 2015

Zaterdag 4 juli is het zover, Grand Départ in Utrecht van de Tour de France. Wielerliefhebbers halen hun hart op die dag en wat is er nu beter om dat te doen met een kop goede koffie! Koffiebrander Brandmeester’s® staat namelijk met een unieke blikvanger langs het parcours: een originele Velopresso™ fietsdriewieler. Deze mobiele fiets-koffiebar maalt ter plekke versgebrande koffiebonen voor een vers bereide espresso of cappuccino.

Velopresso

De Velopresso™ staat voor duurzaamheid in product en bereidingswijze. De fietsende barista parkeert zijn ‘coffee-trike’, stookt de waterketel op en schakelt het crankstel om in de barista-stand. Met elke omwenteling van zijn click-pedalen wordt de boiler bijgevuld met water en de molen met koffie, steeds genoeg voor twee shots overheerlijke espresso of cappuccino. Bereid in een state-of-the-art-espressomachine, zonder electriciteit en zonder kabaal: premium roasted coffee, crafted & powered by Brandmeester’s.

Win

Brandmeester’s® zet de Velopresso™ in op allerlei evenementen. Hiermee komt de koffiebrander letterlijk naar koffieliefhebbers toe om hen kennis te laten maken met de unieke smaken van hun uitgebreide koffieassortiment. Op 4 juli staan ze op de Nachtegaalstraat 44-46 en kunnen klanten genieten van espresso, koffie, cappuccino en een overheerlijke latte. Daarnaast zijn die dag originele accessoires te koop, zoals de Brandmeester’s® bidon, fietscap en fietsshirt, dezelfde als die door de Brandmeester’s®-baristi wordt gedragen.

velopresso-tour-de-france

 

Post jouw TDF-selfie!

1. Kom  op zaterdag 4 juli naar de Brandmeester’s Velopresso in de Nachtegaalstraat in Utrecht.

2. Maak een selfie van jou en je fietsvrienden met de Brandmeester’s Velopresso™.

3. Plaats deze foto op social media  en tag @brandmeesters @fiets.nl @pedala #TDF

4. De inzender van de leukste selfie maakt kans op een origineel Brandmeester’s® bidon, fietscap en fietsshirt.