Trabocca genomineerd voor Triodos Bank Hart-Hoofdprijs 2011

Triodos Bank laat zien welke ondernemers en projecten worden gefinancierd met uw geld op Mijn Geld Gaat Goed . Dit jaar reiken we voor het eerst de Hart-Hoofdprijs uit aan één van deze ondernemers. De prijs is bedoeld voor de meest vernieuwende en inspirerende duurzame ondernemer, gefinancierd door Triodos Bank. Ondernemers die, net als wij, ondernemen met hun hart èn met hun hoofd.

Een van de negen ondernemers die kans maakt is Trabocca. Trabocca reikt koffieboeren de middelen aan om meer en betere koffie te produceren. Door investeringen in machines en het vooraf financieren van de oogst, kunnen koffieboeren zich bezig houden met de koffieproductie. Trabocca zoekt als exotische koffie expert wereldwijd naar bijzondere koffiesoorten. De biologische koffie komt op dit moment vooral uit Ethiopië

Op de site van Triodos kun je de video’s van de negen ondernemers en projecten die kans op deze prijs maken bekijken en stem op je favoriet . De prijs is een publieksprijs, dus je bepaalt wie wint. De winnaar van de Hart-Hoofdprijs wint 10.000 euro.

Let op: Stemmen kan vandaag (20 september) nog tot 24.00 uur . Daarna uitgebrachte stemmen worden niet meegeteld.

Als u stemt en uw email adres achterlaat maakt u kans op een jaar lang gratis koffie of thee van Simon Lévelt . Bovendien kunt u een toegangsbewijs winnen voor de prijsuitreiking op 24 september in Amersfoort.