Thuisbarista 2011 kado ideeën

De feestdagen staan alweer voor de deur, dus de verlanglijstjes worden weer ingevuld. Thuisbarista heeft enkele kado suggesties op een rijtje gezet voor de koffiegek en thuisbarista!

1. Presso -€124,95- Een kado voor de groene thuisbarista. De Presso is een stijlvol, handmatig ‘espresso’ apparaat. Gemaakt van gerecycled materiaal. Koop hier de Presso.

2.  Kalita Kantan Drippers -€7,95- Een kado voor de kampeerder. Ga je licht bepakt op vakantie en is zelfs een AeroPress te groot om mee te nemen? Dan zijn de Kalita Katan wegwerp-opschenkfilters de uitkomst. Uitvouwen, op je beker plaatsen en je hebt overal onderweg je eigen opschenkkoffie. Koop hier de Kalita Kantan Drippers.

3. Koffie-Abonnement -€75,- en €150,- Een kado voor de koffie connoisseur. Elke maand je laten verrassen door verse koffiebonen op de mat te vinden. CoffeeXperts heeft twee koffie-abonnementen, 6 en 12 maanden, waarmee ze je de hele ‘koffie’wereld overnemen. Koop hier het koffie abonnement.

4. Coffee Spot -€14,95- Een kado voor de wie zelf een koffiebijbel wil schrijven. Handig boekje waar je al je zintuiglijke en objectieve waarnemingen over je favoriete coffee spots in kwijt kan. Het notitieboek is garengenaaid en de cover is met zilveren foliedruk. Koop hier de Coffee Spot.

5. Bezzera Strega -€1449,- Een kado voor de ‘serieuze’ thuisbarista. De Strega is een stijlvolle hendelmachine voor thuis. 2 liter HX en zéér temperatuursstabiel. Hiermee verras je niet alleen je gasten maar ook jezelf! Koop hier de Bezerra Strega.

6. Grinddripper -€39,95- Een kado voor de echte campingbarista. De Grinddripper bestaat uit een koffiemolen met mini-opschenkfilter voor onderweg. De verse boontjes kunnen in het opbergpotje mee en je kunt ze afmeten in het deksel. De koffiemolen is ook goed te gebruiken samen met de Kalita Kantan Drippers. Koop hier de Grinddripper.