Koffie & Thee Magazine

Voor iedereen die bewust kiest of open staat voor de smaak en kwaliteit van koffie en thee én zich over alles wat aanverwant is wil laten informeren, is er onlangs een nieuw magazine gelanceerd: ‘Beleef Koffie & Thee’.

 

Het magazine ‘Beleef Koffie & Thee’ verhaalt over deze meest gedronken non-alcoholische dranken ter wereld. Het magazine bevat reisreportages naar locaties waar koffie en thee wordt verbouwd of op een bijzondere wijze wordt genuttigd, maar brengt ook verhalen zoals rituelen rond en geheimen van koffie en thee. Ook brengt het blad reportages en interviews van dichtbij.

‘Beleef Koffie & Thee’ geeft antwoord op vragen als: waarmee worden deze dranken gezet, waaruit en waarin worden ze geschonken? En ook: waar en wanneer worden ze gedronken? Gewoonten en extremen worden belicht, net als sociale aspecten: met wie wordt er koffie en thee gedronken en ter gelegenheid waarvan? En wat wordt er dan besproken? 

Het magazine is tevens een praktische gids voor het grote aanbod van accessoires op het gebied van koffie en thee zoals koffiezetapparaten en serviezen. Ook de beleving rond de wereld van koffie en thee komt aan bod: van geneeskundige thee tot tips voor locaties waar tea party’s gehouden.

‘Beleef Koffie & Thee’ is een full colour magazine van 100 pagina’s dat 2 x per jaar verschijnt (april en november). ‘Beleef Koffie & Thee’ wordt verspreid via losse verkoop bij de Bijenkorf, Bagels & Beans en koffie- en thee speciaalzaken in Nederland waaronder Brandmeester’s, Kaldi en Simon Lévelt. De verkoopprijs is € 5,95.

Bron: Ilmedia.nl