Theater van de Smaak @ Hortus

Dit weekend gaan ‘De zeven zonden van de Hortus’ van start. Dit is een serie van zeven zondagen, waar het publiek op verrassende, interessante en lekkere wijze kennismaakt met het verhaal van pure, natuurlijke producten. In De zeven zonden van de Hortus komen producten als koffie, chocolade, bier, honing, thee en olie aan bod. Van plant tot eindproduct en daarbij nog proeven ook.

Koffie

Als eerst komt aanstaande zondag koffie aan de beurt. Medellin Secret is een koffie die komt van één finca ofwel ‘huis’. De plantage is op meer dan 1900 meter hoogte gelegen op de hellingen van het Andes gebergte in Colombia.

Theater van de Smaak

Tijdens het Theater hoort u het hele verhaal van plant tot chocoladereep, of tot het kopje koffie.  Maar je kunt het ook proeven! Het Theater van de Smaak vindt plaats op zondagen in december en januari, om 15.00 uur in de Hortus Botanicus Amsterdam. Deelname is  €7,50 incl. entree tot de tuin. Voorafgaand aan de presentatie, om 14.00 uur, is er een rondleiding door de tuin waar alvast kennis wordt gemaakt met de plant. Deelname aan deze rondleiding is slechts  1 euro extra.

Programma

Meer info op: www.dehortus.nl