The Village Coffee & Music goes to jail

The Village Coffee & Music krijgt er een nieuwe hangout bij. Ze zullen binnenkort hun deuren openen in ‘De Vrije Wolf’, vormalige gevangenis, in Utrecht. Ofwel The Village Coffee & Music, goes to jail.

The Village Coffee & Music

Angelo en Lennaert zijn met hun The Village Coffee & Music aan de Voorstraat al een begrip geworden in Utrecht. Naast koffie kun je hier ook genieten van muziek. In nieuwe hangout kun je naast koffie ook terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Alles komt vanuit een eigen bakkerij en wordt zoveel mogelijk bereid met biologische producten. Van dit alles kun je genieten aan een groot terras aan het water. Zolang ze nog niet officieel open zijn zullen ze diverse pop-up-initiatieven van hen verwachten. Naast koffie serveren gaan ze er ook hun eigen koffie branden melde Angelo ons. En zoals The Village Coffee & Music eer aandoet zal de openig een feestje!

De-Vrije-Wolf

foto: De Vrije Wolf

De Vrije Wolf

De Vrije Wolf is een concept van leegstandbeheerder Bewaakt & Bewoond. Deze wordt uitgevoerd in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf. Begin april nemen de eerste ondernemers en zzp’ers hun intrek in De Vrije Wolf.

De Vrije Wolf is een tijdelijke bestemming van de monumentale gevangenis aan het Wolvenplein. De eigenaar, het Rijksvastgoedbedrijf, zet het monumentale gevangeniscomplex binnenkort in de verkoop. Zolang het nog niet verkocht is kunnen we genieten van deze unieke locatie in Utrecht.