Starbucks introduceert herbruikbare beker in Nederland

starbucksreusablecupsaccessoire

Minder afval is beter voor het mileu hebben ze bij Starbucks gedacht. Want vanaf nu is de Starbucks herbruikbare beker verkrijgbaar in Nederland. Hoewel de bekende papieren beker natuurlijk gewoon verkrijgbaar blijft, biedt de nieuwe cup fans de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan het milieu. Bovendien krijgen zij op vertoon van deze nieuwe beker bij ieder bezoek korting op hun favoriete drankje. De herbruikbare beker is verkrijgbaar in iedere vestiging.

Starbucks Reusable Cups‘’Koffieliefhebbers die met ons de overstap maken naar de duurzame beker, elonen we daar graag voor met standaard een korting op hun drankje’’, zegt Frank Wubben, vice president Continental Europe Retail Stores & Operations Services Starbucks EMEA. ‘’We slaan hiermee twee vliegen in een klap, voordeel voor het milieu en voor de consument.’’

De herbruikbare beker heeft hetzelfde ontwerp als de iconische wit met groene ‘Starbucks cup’. Hij kost eenmalig € 1,50, en heeft het formaat van een Grande. De beker is gemaakt van licht materiaal en dus gemakkelijk mee te nemen om onderweg te genieten van je favoriete drankje.

*Het kortingsbedrag varieert per vestiging en loopt op tot 0,30 cent.