Starbucks ijskoffie bij Hoogvliet supermarkten

Starbucks koffie is nu ook in de supermarkt verkrijgbaar. Supermarktketen Hoogvliet gaat als eerste in Nederland drie varianten ijskoffie verkopen, genaamd Starbucks Discoveries. Vanaf vandaag kun je een Quandi Latte Caramel (espresso, verse melk en caramel) en Seattle Latte (espresso gecombineerd met verse melk) of een Starbucks Doubleshot (dubbele espresso) krijgen bij Hoogvliet. Starbucks tekende in 2010 een overeenkomst met Arla foods voor de productie, distributie en marketing van de Starbucks koffiedranken.

Nieuwe distributiekanalen

De uitbreiding naar nieuwe distributiekanalen maakt deel uit van Starbucks’ lange termijnplannen om terrein te veroveren in belangrijke regio’s zoals Europa. “De activiteiten van Starbucks Global Consumer Products stellen ons in staat de Starbucks Experience naar consumenten buiten onze winkels te brengen en ondertussen onze distributiekanalen wereldwijd te verbreden”, legt vicepresident van Starbucks Global Consumer Products International Rich DePencier uit.

“Het succes dat we hebben behaald met de introductie van “ready-to-drink” koffieproducten bij consumenten in Noord-Amerika en Azië laat zien dat er een wereldwijd potentieel is voor deze onderneming,” aldus DePencier.

Showing 1 comment

  1. super lekker! heb het al gedronken

Comments are closed.