Senseo Quadrante meets SuperTrash

Philips brengt, acht jaar na de introductie, een vernieuwde Senseo op de markt. De vernieuwende vierkante vormgeving van de Senseo Quadrante is gebaseerd op de huidige minimalistische designtrends. Dit past geheel bij de stijlbewuste consument die kiest voor een stylish design passend bij zijn leef- en woonstijl.

senseoqudrante1

“We beseffen dat onze consumenten hun voorkeuren hebben als het om design gaat. De Senseo Quadrante vult het bestaande iconische Senseo portfolio aan. Het combineert een opvallend nieuw design met de eenvoud en functies van de vorige modellen, en de vertrouwde koffiepads van Douwe Egberts. Het nieuwe model geeft invulling aan de behoeften aan gebruiksgemak, smaakbeleving en individuele keuze. Met dit nieuwe Senseo Quadrante design kunnen we een nog grotere doelgroep bereiken.’’ Aldus Robert-Jan van Swaay, Customer Marketing Manager van Philips Consumer Lifestyle.

De Senseo Quadrante heeft alle vertrouwde functies en kenmerken van de originele Senseo en is leverbaar in Dark Stroke Black en Bright Style White. Hij heeft tevens een XL water tank, zodat minder vaak bijgevuld hoeft te worden.

Tijdens de AIFW, Amsterdam International Fashion Week, werd op een bijzondere manier de Senseo Quandrante gepresenteerd. In samenwerking met It-girl merk SuperTrash was de Senseo Quandrante te bewonderen op de catwalk. Volgens de website I Love Fashion News is de nieuwe Senseo Quandrante de ultieme musthave voor alle fashionable-coffee-lovers!

trash1

Na de introductie, in september 2009, volgt een marketing actie. Hierbij krijgen de kopers van een Senseo Quadrante in Nederland Little Black Dress van SuperTrash cadeau! www.supertrash.eu

Senseo Quadrante Dark Stroke Black en Bright Style White zullen in Nederland beschikbaar zijn vanaf september voor de marktadviesprijs van €99,99.

Meer informatie is te vinden op www.senseo.nl

Showing 3 comments

 1. wij hebben een senseo quadrante gekocht en zeer tevreden.maar in advertentie van van deze week wordt geadverteert met gratis supertrash designjurkje ik ben nu al een uur bezig om te zoeken waar ik me moet melden voor dat jurkje en hoe het verder moet,of dat ze op zijn.kunt u me helpen?
  groetjes marijke van der woude

 2. Op de site van Philips staat hoe je het moet doen.

  http://www.promotion.philips.com/nl/nl/detailpage.php?id=79

 3. Als je de senseo aanzet is de pad nog droog en loopt er meetal eerst lucht en water langs de pad ipv er doorheen. Pas als de pad verzadigd is komen de bruine koffiestraaltjes.
  Daar heb ik wat op gevonden:
  hou de padhouder met de pad erin even kort onder de kraan en schud het overtollige water er uit. De pad is hierdoor reeds verzadigd waardoor na het aanzetten van het senseo-apparaat het water direct door de pad heengaat en de koffie veel meer smaak heeft.

Comments are closed.