ReTweet actie: Win het boek ‘Coffee Company’

Met kerst voor de deur mag Thuisbarista voor kerstman spelen. In samenwerking met Nieuw Amsterdam mogen wij 5 exemplaren weggeven van Reinjan Mulder zijn nieuwste roman genaamd Coffee Company.

Sinds de Max Havelaar is er niet meer zo sterk over de koffiebranche geschreven

Wie zouden we zijn als we niet toevallig dat ene baantje hadden gekregen? En wie, als we niet die ene vrouw waren tegengekomen? Zouden we dan ons leven lang een kleine scharrelaar zijn gebleven, maar, wie weet, met een zeer enerverend liefdesleven?

Verfrissende ideeënroman

In Coffee Company komt een man in een eigentijdse koffiegelegenheid een onbekende tegen die in veel opzichten zijn tegenpool is, maar die toch als twee druppels water op hem lijkt. In de weken die volgen verdiept hun contact zich. In hun gesprekken tussen de lattes en de laptops gaan ze in op vragen als: wat maakt ons tot wat we zijn? Hoe belangrijk kan één toevallige ontmoeting zijn? Kortom: wat maakt dat we ons mislukt of geslaagd voelen in het leven?

Coffee Company is een opwekkend verhaal over twee pratende mannen in een zwijgend café, waarin onder de oppervlakte soms peilloze diepten zichtbaar worden.

Hoe doe je mee?

Het enige dat je hoeft te doen om mee te doen met deze actie, zijn de volgende twee dingen:

  1. Volg @thuisbarista_nl op Twitter,
  2. Ga naar dit Twitter-bericht en retweet het vanuit je eigen account naar je followers.

De winnaars maken wij woensdag 21 december via onze twitter stream bekend. Deze twitteractie staat open voor iedereen die @thuisbarista_nl volgt.