Programma Dutch Barista Championship 2010

Aanstaande maandag, 10 mei 2010, is het zover. Voor de negende keer wordt het Dutch Barista Championship gehouden. Hier wordt er bepaald wie Nederland mag vertegenwoordigen op het wereld kampioenschap. Het begint om 15.00 en het einde staat gepland rond 20.30 uur

Als locatie voor dit spannende evenement is ditmaal de keus gevallen op Hotel de Goudfazant in Amsterdam Noord. Wil je hier graag bij zijn en je hebt je nog niet aangemeld? Laat het dan hier weten dat je er maandag ook bij bent!

Workshops
Er staat naast het kampioenschap nog veel meer op het programma. Zo kun je gratis deelnemen aan interessante workshops zoals:

  • Workshop Latte Art door Latte Art-kampioene Claudie Donderwinkel
  • Cuppen en branden bij CoffeeXperts
  • Kijken en proeven: siropen en cocktails bij Monin en 1883 Philibert Routin
  • Proberen: de WBC Nuova Simonelle Mocca ‘Or
  • Maak bij Licor 43 kennis met de enige echte Spanish Coffee
  • Hoe bereidt regerend baristakampioen Sander Schat zich voor op het World Barista Championship 2010 in Londen?
  • Wat heeft Onno van Zanten zoal meegemaakt tijdens zijn Australische koffiereis?

De Dutch Coffee Promotion zorgt voor koffie en lekkere hapjes en Hotel de Goudfazant verzorgt voor maar € 12,50 een complete maaltijd. 

Zin om te komen?
Openbaar vervoer: vanaf Amsterdam CS (De Ruijterkade; achter het station) neem je het IJpleinveer naar de overkant. Het IJpleinveer is het meest rechter veer wanneer je met de rug naar Amsterdam CS staat. Het IJpleinveer vaart om de vijf minuten. Aan de overzijde van het IJ wacht de matroos van Dutch Coffee Promotion je op en vaart je naar Hotel de Goudfazant.

 Auto: de verschillende autoroutes vind je onder het kopje route op www.hoteldegoudfazant.nl. Een parkeerkaart voor Hotel de Goudfazant kost € 4,00

Nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar communicatie@dutchcoffeepromotion.nl.