Nespresso Variations 2010

Zoals elk jaar komt komt Nespresso, speciaal voor de feestdagen, met koffie die verrijkt is met natuulijke aroma’s. Nespresso heeft voor dit jaar gekozen de favorieten van de afgelopen jaren terug te laten komen. De smaken Vanille, Amandel en Karamel zullen de smaken zijn van de Nespresso Variations 2010.

Jubileum
De Nespresso Variations worden voor de vijfde keer op rij gepresenteert. Om dit jubileum te vieren heeft Nespresso de drie beste smaken ‘tot nu toe’ gekozen:

Vanille, een van de Variations uit 2006; “De smaak van natuurlijke vanille wordt gecombineerd met een prettige zoete en tegelijkertijd crèmige caramelsmaak. In de mond voelt deze zacht aan.”

Amandel, de favoriet van 2007; ”De milde, licht geroosterde toets van amandel accentueert de ronde smaak van de Grand Cru Livanto. Deze melange smelt in de mond en roept associaties op met zachte Amaretti koekjes.”

Karamel, een van de Variations uit 2008; “De zoete, vanilleachtige smaak van goudbruin karamel verzacht de geroosterde accenten van de Livanto variëteit. Een subtiel en smaakvol huwelijk dat de zachtheid van toffee onthult.”

Zoals van Nespresso gewent is er een prachtige website gemaakt voor de Variations. De Nespresso Variations 2010 zijn een tijdelijke aanvulling op het vaste assortiment van Nespresso. Ze zijn vanaf 29 november verkrijgbaar en kosten €3,70 voor 10 capsules.