Nespresso U, geheel naar eigen smaak

Op 1 oktober organiseerde Nespresso een speciaal event voor bloggers. Het ging hier om kennis te maken met ‘modulair’ samen met Nespresso. Desinger Herman Verkerk gaf tekst en uitleg over modulariteit. De Nespresso U is een machine die zich kan aanpassen aan de omgeving en de wensen van de gebruiker. Tijdens het event was er een DJ die voor de muzikale aankleding zorgde en heerlijke hapjes en drankjes.

De nieuwe U doet hetzelfde wat elke ander Nespresso apparaat doet. Het grote voordeel is dat je bepaalde onderdelen van apparaat kan veranderen. Zo is het waterreservoir niet standaard achterop maar kan verdraaid worden naar de zijkant. De opberg bakjes voor de capsules, suiker, melk en lepeltjes zijn verplaatsbaar. Ze zijn voorzien van magneten en zijn zo op diverse plaatsen van het apparaat te plaatsen, geheel naar eigen wens. ‘Door de intelligente, modulaire vormgeving past de U-koffiemachine in elk interieur.’ zegt Nespresso zelf.

De U is ook nog intelligent. Zo onthoudt het apparaat welke soort koffie je de laatste keer hebt gekozen. Is gemaakt van zo’n 30 procent gerecyclede materialen en schakelt zichzelf na negen minuten uit als je hem niet gebruikt.

De machine is verkrijgbaar in vier kleuren: Pure Cream, Pure Black, Pure Grey en Pure Orange en kost € 139,-

Meer info op nespresso.com