Nederlands beste horeca-specialisten samen op Horecagurus

Op zoek naar een horeca-topper? Dan heeft Horecagurus.nl ze in huis. Via de website kunnen de beste horecaspecialisten geboekt worden voor uiteenlopende activiteiten.

“Horecagurus onderscheiden zich door hun talent, expertise en professionaliteit. Een Horecaguru wordt je door buitengewoon goed te presteren in een vakgebied of door het behalen van een Nederlands kampioenschap in het vakgebied.” aldus Mike de Vries oprichter van Horecagurus.nl. Zelfs is hij al jaren werkzaam in de horeca en vond het altijd een tijdrovende klus om een topvakspecialist voor een event vinden. Daarom heeft hij topvakspecialisten uit de horeca samengebracht en kunnen opdrachtgevers en organisatoren hen boeken via de website.

De doelgroep
“Horecagurus zijn inzetbaar in verschillende omgevingen. De gurus kunnen ingezet worden voor bijvoorbeeld workshops, trainingen, consultancy of events. Wat we merken is dat er een opmerkelijk grote behoefte is aan gepassioneerde en gedreven hospitalityexperts voor het verzorgen van bijvoorbeeld gastvrijheid- of klantgerichtheidtrainingen in bedrijven. Onze gurus zijn ook voor dit soort doeleinden de aangewezen persoon.”, aldus Mike de Vries

De gurus
Gurus die nu vermeld worden op de website zijn onder andere:
– Claudie Donderwinkel, Nederlands kampioen Latté Art;
– Onno van Zanten, Nederlands kampioen Barista;
– Rick Joore, Nederlands kampioen Cocktails (afbeelding);
– Janine kinderman, Nederlands kampioen Meest Gastvrije Gastvrouw;
– Robert Schinkel, Nederlands kampioen Theesommelier;
– Dillan van Heusden, Nederlands kampioen Flairbartending;
– Peter Hernou, wereldkampioen Latté Art.

Meer info op:  Horecagurus.nl