Mogelijk ‘Douwe Egberts Koffie Café’ in Deventer

Douwe Egberts wil in Deventer een Douwe Egberts Koffie Café vestigen. De vestiging hangt echter nog af van de vraag of alle wensen van Douwe Egberts voor het pand worden ingewilligd.

De multinational heeft zijn oog laten vallen op de winkelruimte van de nieuwbouw op de kop van de Brink, aan het begin van de Keizerstraat. Een woordvoerder van de koffiebranderij bevestigt de interesse in het royale winkelpand. Of in de loop van dit voorjaar ook daadwerkelijk een DE Koffie Café de deuren opent, hangt af van de vraag of alle wensen van Douwe Egberts voor het pand worden ingewilligd. Zo moet er bij het Koffie Café een terras komen. “De vergunningen zijn aangevraagd. Pas als we daarover duidelijkheid hebben, kunnen we een volgende stap zetten”, aldus de woordvoerder. Een huurcontract is nog niet getekend.

DE Koffie Café is een succesvolle formule met inmiddels een twintigtal vestigingen. In de cafés kunnen vele soorten koffie worden gedronken en ook worden er allerlei broodjes en andere hartige en zoete lekkernijen verkocht. In tegenstelling tot de vestiging in bijvoorbeeld Enschede komt er in het Deventer bij het café in elk geval geen DE-winkel waar de bekende bonnetjes kunnen worden ingewisseld tegen allerhande aan thee en koffie gerelateerde artikelen.

bron: destentor.nl

bron: