Mocca d’Or exclusief dealer van de Nuova Simonelli

Mocca d’Or introduceert, in samenwerking met niemand minder dan Wereldkampioen Barista Gwilym Davies, de Nuova Simonelli Aurelia Competition tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs, die plaatsvindt op 22 & 23 maart 2010 in het AZ Stadion te Alkmaar.

Nuova Simonelli is de officiële sponsor tijdens het World Barista Championship (WBC), waar ’s werelds beste barista’s hun Baristakunsten vertonen op machines van dit hoogstaande merk! Mocca d’Or biedt met haar exclusieve dealerschap van de Nuova Simonelli, dé must have voor horeca in Nederland.

Gwilym Davies
Op uitnodiging van Mocca d’Or zal Gwilym Davies op dinsdag 23 maart tijdens de Noord-Hollandse Horecabeurs te Alkmaar in de stand van Mocca d’Or te zien zijn, waar hij de bezoekers Barista demonstraties gaat geven. Hij zal hierbij gebruik maken van de Nuova Simonelli Aurelia Competition. Een ultieme kans voor horeca en koffieliefhebbers om deze expert live aan het werk te zien!

Nuova Simonelli en Mocca d’Or
Het is Mocca d’Or gelukt deze super espresso machine naar Nederland te halen. De machinekeuze van het WBC is vanaf heden te bewonderen bij Mocca d’Or. Deze machine is voor dié horecaondernemer die het baristavak wenst uit te dragen. Koffie is beleving…van brander tot aan het kopje. Mocca d’Or is als koffiebrander en leverancier continue bezig de kwaliteit van koffie in Nederland te upgraden en biedt hierin graag een toegevoegde waarde. De Nuova Simonelli staat dan in combinatie met de koffie van Mocca d’Or voor een ultieme smaakbeleving!

Mocca d’Or
Als koffiebrander en totaalleverancier maakt Mocca d’Or superieure melanges van de beste koffiesoorten. Naast verschillende espresso melanges en filterkoffie levert Mocca d’Or alle mogelijke koffieproducten voor horeca, bedrijven en instellingen in Nederland en buitenland. Daarnaast beschikt Mocca d’Or over dé expertise in het Barista en Latte Art vak. Mocca d’Or is gevestigd in Zwolle, Breda en Heerhugowaard en biedt hiermee landelijke dekking.

Voor meer informatie: www.moccador.com