Maak kans op een jaar lang gratis koffie of thee

Kaldi_FOTO-BLOG-CONTEST-BANNER

Kaldi geeft, voor de maker van de beste foto of blog over koffie of thee, een jaar lang gratis koffie weg. Kaldi heeft een wedstrijd uitgeschreven waarin koffiegekken en liefhebbers hun ultieme koffie of thee moment vast te leggen in woord of beeld.

Hoe wordt de beste foto of het beste artikel bepaald? Wat is de bedoeling?

Stuur je foto of geschreven tekst naar contest@kaldi.nl. De ingezonden foto’s en artikelen worden beoordeeld door het Kaldi contest team, zij bepalen of je foto of verhaal op de Kaldi Facebookpagina en het Kaldi blog wordt geplaatst. Wanneer jouw foto of artikel op de Facebookpagina is geplaats, is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk likes en shares krijgt. De shares tellen zwaarder mee dan de likes bij de vorming van de top vijf van populairste foto’s en en de top vijf populairste artikelen. De vijf populairste foto’s en artikelen worden vervolgens weer beoordeeld door het Kaldi Contest team. Zij bepalen de uiteindelijke twee winnaars.

What´s in it for you?

Alle foto´s en verhalen van goede kwaliteit worden na goedkeuring door Kaldi met naam en (eventueel) website vermeld op de Kaldi Blog en Facebookpagina. Behalve de prijzen die je kan winnen, wordt de beste foto een maand lang als banner op de Kaldi website  gebruikt. Als winnaar van het geschreven artikel krijg je een tijdelijke blog op Kaldi, eventueel met vermelding van jouw eigen website. Wordt jouw foto of artikel uitgekozen tot de beste? Dan krijg je een jaar lang gratis koffie of thee*. De nummers 2 t/m 5 van de beste foto inzendingen én de nummers 2 t/m 5 van de beste artikel inzendingen ontvangen ook een pak koffie of thee. De contest duurt tot 1 juli, insturen kan tot 15 juni daarna kan er alleen nog gestemd worden door middel van likes en shares.

Lees hier meer over de prijzen en de voorwaarden.

Dus,.. pak je pen of camera en stuur jouw inzending naar contest@kaldi.nl