La Marzocco Linea Mini, voor thuis

Thuisbarista’s, koffiegekken etc…. Laat alles vallen. Na jaren van denken, bouwen en ontwikkelen komt La Marzocco met hun nieuwste aanwinst.

La Marzocco Linea Mini

La-Marzocco-Linea-Mini

De naam doet het al een beetje voorspellen. Het is een mini versie van de welbekende La Marzocco Linea Classic. De Linea Classic staat bij menig espressobar te pronken en heeft een lange staat van dienst. Nu kun je ook thuis van deze legende profiteren. De Linea Mini is de tweede machine voor thuis die La Marzocco op de markt brengt. Eerder kwamen ze al, in 2007, met de GS/3.

“Dit is de analoge broer van de GS/3” zegt Scott Callender, directeur La Marzocco Home. De La Marzocco Linea Mini heeft de bekende ‘paddle switch’ met preinfusie. De temperatuur kan geregeld worden een PID. Beschikt over twee boilers en een 3.5 liter watertank. Vaste water aansluiting is een optie.

Opwarm tijd is 15 minuten dus ideaal voor thuis. Mocht de vrouw of vriendin klagen. Je kunt en er cappuccino’s of latte’s mee maken of in hoge nood zelfs thee. Altijd een goed excuus dus!

La-Marzocco-Linea-Mini

The La Marzocco Linea Mini gaat $4495 kosten en is verkrijgbaar in zwart, rood, wit of gepolijst staal. Pre orders zijn al gestart in de VS. Wanneer hij naar Nederland komt is nog niet bekend.