Doppio Espresso goes Rotterdam

Doppio Espresso opent een zaak in Rotterdam. Het wordt de tweede vestiging in ons land van het koffieconcept. De Rotterdamse vestiging komt in het nieuwe Ronald McDonald Huis Sofia.

doppio

 

De nieuwe vestiging van Doppio Espresso gaat op 11 februari open, gelijktijdig met de opening van het nieuwe Ronald McDonald Huis. Op de begane grond van het gebouw gaat Doppio Espresso de horeca-unit van zestig vierkante meter exploiteren.

‘Op 30 december kregen we te horen dat cateraar Avenance afzag van de ruimte. We zijn toen als een gek aan het werk gegaan om op 11 februari open te gaan. Het wordt een dagzaak met focus op ontbijt en lunch. De verhouding hier nuttigen en to go schat ik in op fifty-fifty. We mikken op de nabijgelegen hoge school, op bezoekers van het ziekenhuis en op het ziekenhuispersoneel’, zegt Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

De vestiging in Rotterdam wordt de tweede zaak van het koffieconcept. Maar Teoh verwacht meer nieuwe zaken dit jaar. ‘Ik denk nog twee vestigingen in eigen beheer en dit jaar nog minimaal een franchisevestiging. Banken zijn weliswaar wat voorzichtiger in deze tijd, maar over huurprijzen valt makkelijker te praten’.

Doppio Espresso vindt zijn oorsprong in Groningen. Deze zaak werd in oktober vorig jaar uitgeroepen als winnaar van de AD Koffietest. Doppio Espresso in Groningen opende begin 2007 haar deuren en wil binnen vijf jaar groeien naar zo’n twintig vestigingen in Nederland.

bron: missethoreca.nl