Kofca-Academie gestart door Jeanne Gennar

SCAE- Best National Coördinator 2009 Jeanne Gennar start per 1 januari 2010 haar eigen koffieschool. 

Kofca-academie is een centrum voor organisatie, informatie en training in koffie en werkt daarin samen met internationale koffiescholen als Coffee Consulate in Mannheim, Duitsland en IECAFE, Barcelona, Spanje. Dit zorgt voor een breed platform voor opleidingen, seminaries, rondleidingen, studie en nieuwe ideeën om de kwaliteit van de koffie te verbeteren en te promoten.

Nationaal en internationaal bekende trainers als Nils Boese, Sonja Grant en Jon Wilassen bieden de garantie voor opleidingen op een hoog niveau en in diverse talen.

In januari staan  workshops “Coffee in Good Spirits” en “Create your own Signature Drinks” door Nils Boese, “Barista Training” en “Wedstrijd Training” door Sonja Grant en “SCAE barista level 1 en 2“ en  “Sensorische Training” door Jon Wilassen op de kalender.

Kofca is een mogelijkheid om denken en creativiteit om te zetten in tastbare uitingsvormen die te maken hebben met koffie en horeca algemeen.

Kofca staat voor persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, sociale rechtvaardigheid, creativiteit, professionele vaardigheden, liefde voor het leven en andere mensen.

Voor meer informatie www.kofca-academie.com