Kaldi introduceert app voor Iphone en Ipad

 

Kaldi koffie & thee introduceert de Kaldi app voor de Iphone en de Ipad! Daardoor krijgt koffie een geheel nieuwe impuls. “Wij zijn het eerste bedrijf dat op deze wijze een digitale beleving geeft aan een fysiek product: koffie”, vertelt eigenaar en directeur Hans Tietema trots.

Alle ruim dertig winkels van Kaldi worden voorzien van twee Ipads, waarop de Kaldi app te vinden is. De app is bijzonder mooi vormgegeven, voorzien van onder meer productinformatie en filmpjes. Ook vindt men er beknopte omschrijvingen om die heerlijke kop koffie, cappuccino of ristretto zelf te maken.

Extra dimensie

Het is slechts een kleine greep uit de vele opties. Want het vooruitstrevende Kaldi ziet de iphone en ipad als een ideaal platform. De klant kan zowel op de eigen Iphone, Ipod of Ipad de app bekijken, alsmede in de winkel. De consument wordt daardoor nog beter bediend. In de winkel kan men de ipad bijvoorbeeld gebruiken voor productinformatie. Dat kan door middel van afbeeldingen en filmpjes. De Kaldi Rainforest Azteca Espresso Extra Dark, of de duurste koffie ter wereld, de Kopi Luwak: het zijn koffiesoorten die dankzij de wonderschone beelden op de Ipad een extra dimensie krijgen.

Een apart onderdeel is er voor ‘hoe maak ik deze koffie’. Een verkorte handleiding voor het zetten van het perfecte kopje koffie. Ook bevat de Kaldi app een zogenaamde ‘store locator’, zodat de consument snel weet waar zijn of haar dichtstbijzijnde Kaldi winkel is. De winkeliers zijn verguld met de nieuwste ontwikkelingen. “Klanten reageren heel positief. Het is speels, maar ook heel informatief. Op een leuke manier kom je meer te weten over koffie en thee.”

Extra functies

Er wordt nu alweer gekeken naar extra functies voor de app. Direct bestellen en betalen is er daar een van. Maar ook het vermelden van acties, aanbiedingen en meer winkelinformatie behoren tot de mogelijkheden. Meer weten over de app, of over Kaldi? Kijk op www.kaldi.nl.

De Kaldi app direct downloaden kan HIER.