Jan Schuitemaker nieuwe nationale coördinator SCAE

Jan Schuitemaker is de nieuwe nationale coördinator SCAE van Nederland. Hij neemt het stokje over van Annemarie Tiemes die de taak van nationale coördinator twee jaar lang vervulde. Als nationale coördinator is het zijn taak de competities te organiseren in Nederland.

Annemarie vervulde haar taak twee jaar lang met passie maar heeft gekozen een stap terug te doen. “Als Education Coordinator van de Speciality Coffee Association of Europe en Boardmember van World Coffee Events ben ik zoveel op reis, dat het niet meer mogelijk is om op alle evenementen aanwezig te zijn en kan ik mijn rol als NC niet meer naar behoren vervullen. Ik hoop zeker ook in de toekomst op een lager pitje bij SCAE Nederland betrokken te blijven.” aldus Annemarie.

Jan Schuitemaker is geen onbekende in de koffie wereld. Samen met zijn vrouw Tosca in 2002 begonnen met een zelfstandige koffie- en theespeciaalzaak onder de naam de Mélangerie. Sinds 2005 koffiebrander onder de naam CoffeeXperts.

Namens Thuisbarista willen wij Jan feliciteren en succes wensen met zijn nieuwe functie. Wil je op de hoogte blijven kijk dan op de de tijdelijke website. Jan is verder via Twitter te volgen op @SCAENederland.