Hopper, Venuez Best Coffee Bar 2011

Copyright: VENUEZ

Op maandag 2 april 2012 werden de felbegeerde VENUEZ Hospitality & Style Awards 2011 uitgereikt in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk. De awards werden uitgereikt aan negen toonaangevende horecabedrijven, een vooraanstaande horecaondernemer en een uitmuntende bartender. In de categorie coffeebar of the year ging de 1e prijs naar Hopper Coffee & Bakery uit Rotterdam.

Voor het eerst is er dit jaar ook een award voor beste coffeebar. In deze categorie waren de volgende coffeebars genomineerd:

Niet geheel onverwacht won Hopper de VENUEZ award. Eerder werd Hopper in de koffietest van Esquire uitgeroepen tot beste koffiebar van Nederland en kreeg het de meeste punten in de nieuwe The Belgium and Netherlands Coffee Guide 2012.

Op de website van VENUEZ wordt het volgende over Hopper gezegd;

Deze coffee bar biedt het summum op het gebied van koffie. De gepassioneerde eigenaar volgt hierin volledig zijn eigenwijze visie en heeft een uniek coffee concept neergezet dat inmiddels landelijk faam geniet. Het doel is het bieden van simpele, maar hoogkwalitatieve, ambachtelijke producten in een karakteristieke omgeving die hij zelf creëerde. De koffiebonen worden zeer zorgvuldig ingekocht en de bar beschikt over de laatste gadgets op het gebied van koffieserveermethoden. Deze venue is een walhalla voor koffieliefhebbers.