Favola A Modo Mio, het sprookje tussen Lavazza en Electrolux

Favola is het sprookje dat geboren is uit de samenwerking tussen Lavazza en Electrolux. Met trots presenteerde zij 15 september deze espressomachine in het vernieuwde De La Mar theater in Amsterdam. De Favola is een stylish espressomachine voor het A Modo Mio systeem die zich niet onderdoet aan de espressomachines in de horeca, volgens Lavazza en Electrolux.

Scandinavisch design

De nieuwe rechtlijnige en compacte machine is in twee modellen leverbaar, Favola en Favola Plus. Beiden beschikken over een thermoblock en een vibratiepomp van 15 bar. Het uitneembare waterreservoir is 1 liter groot en de machine heeft een stoom- en heetwaterpijpje. De Favola  Plus heeft als extra een automatisch programmeerbare instellingen voor espresso en lungo, een automatische koffiestop als het waterreservoir leeg is en LED verlichting. Het lekrooster van de Favola Plus is van roestvaststaal in plaats van kunststof zoals bij de Favola. De machine is in verschillende kleurenvariaties te verkrijgen. Passieroos, Chocolade. Cassis en Appelgroen voor de Favola, Chocolade bruin en Granietgrijs voor de Favola Plus.

De Favola is vanaf 1 oktober te koop voor een adviesprijs van €149,- voor de Favola en €179,- voor de Favola Plus. De machine is onder andere verkrijgbaar bij Mediamarkt, Makro, De Harense Smid, De Bijenkorf en online op www.lavazzamodomio.nl.

Showing 1 comment

  1. “De Favola is een stylish espressomachine voor het A Modo Mio systeem die zich niet onderdoet aan de espressomachines in de horeca, volgens Lavazza en Electrolux.”
    Dus dit apparaat moet zich meten aan een Mirage?
    Ik heb er weinig vertrouwen in.

Comments are closed.