Siemens introduceert de EQ.7 volautomaat espressomachine.

Eind dit jaar introduceert Siemens drie nieuwe volautomatische espressomachines genaamd EQ7. De EQ7 behoren door hun intelligente techniek tot de top in deze klasse.

Siemens heeft alle facetten van een espressobereiding geanalyseerd. Maar ook de factoren die de smaak beinvloeden zoals koffiebonen, maalgraad, waterdruk en temperatuur werden onder de loep genomen. De EQ7 is snel, stil en heeft een opvallende vormgeving geheel in de nieuwe lightDesign-lijn. 

De machine maakt van espresso tot latte macchiato. Elk kopje koffie wordt door de one-touch-functie perfect en snel bereid. Ook het reinigen van de machine gaat met een one-touch-functie. Tevens beschikt de EQ7 over een snelreinigings functie voor de stoompijp. Heb je een eigen voorkeur qua instelling? Geen probleem. Met de persoonlijke identificatie functie ‘My Coffee’ kan u makkelijk u eigen voorkeursinstelling opslaan en kiezen.

De EQ.7 is vanaf december 2008 verkrijgbaar vanaf 1299 euro. Er zijn drie modellen verkrijgbaar, die verschillen in uitvoering, design en toebehoren. Verwachte verkoopprijs: TK73001, matzilver, 1299,-. TK76001, mat antraciet, 1399,-. TK76009, pianolak, 1499,-.