Kaldi adviseert: 5 koppen koffie per dag!

Koffie is hot! ! Dat blijkt uit alles om ons heen: de stijgende verkoop van espressomachines. Smaaktests in tijdschriften. De vele koffiesoorten die worden ontdekt. En onlangs bleek uit een artikel in de Volkskrant zelfs: koffie is gezond!

 

Na jarenlang onderzoek werd aangetoond dat koffie een positieve werking heeft op het voorkomen van diabetes 2. De koffiesmaakspecialist van Nederland en Vlaanderen, Kaldi, adviseert daarom dringend: drink vijf koppen koffie per dag.

Volgens Kaldi wordt er steeds betere en daarom ook steeds meer koffie gedronken. En onderzoek van het Utrechtse Universitair Medisch Centrum en de RIVM toont aan dat koffie de kans op diabetes 2 reduceert. Uit het onderzoek blijkt verder dat de manier van koffiezetten weinig invloed heeft op de gezondheidsfactor van koffie. Tot zes koppen per dag blijkt prima te zijn voor humeur en gezondheid van iedere koffiegenieter!

Bron: deondernemer.nl

Showing 1 comment

  1. $En als je het FDA safety sheet van caffeine erbij pakt zie je dat er kans is op caffeine psychose vanaf een hoeveelheid gelijk aan 3 kopjes koffie per dag. Geschat wordt dat ongeveer 10% bij een dergelijke inname hieraan onderhevig is. Als je dit projecteerd op wereldschaal zie je dat koffie een Groot probleem is. (ook word verondersteld dat het grootste deel van psychotische diagnoses misdiagnoses zijn van koffiemisbruik)

Comments are closed.