Erasmus MC eerste ziekenhuis met Starbucks

EMC_Starbucks

Het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in Rotterdam mag vanaf 7 januari zich trotse eigenaar noemen van een Starbucks vestiging. De We Proudly Serve espressobar wordt beheerd door Albron en is de eerste Starbucks vestiging in een Nederlands ziekenhuis.

Volgend op de eerdere succesvolle openingen in 2012 op de Erasmus Universiteit en de Christelijke Hogeschool Ede heeft Albron grote verwachtingen van deze aanvullende dienstverlening in het ziekenhuis: “Uit ervaring weten we dat deze formule positief wordt ontvangen. Het productaanbod en de uitstraling sluiten naadloos aan op de behoeften van de doelgroep. En dat is uiteindelijk wat wij als organisatie nastreven,” aldus Eric Petit, projectmanager bij Albron.

De opening van de We Proudly Serve espressobar in het EMC past zowel bij Starbucks toewijding aan zijn klanten als mede in Starbucks groeistrategie. “Starbucks wil graag daar zijn waar zijn klanten dat verwachten, of dat nou op kantoor, in de trein, in de winkelstraat, op de universiteit of in een ziekenhuis is,” aldus Matt Sikes, Vice President Business Development Starbucks EMEA. “We zijn verheugd om met onze partner Albron deze groei in de foodservice-markt voort te zetten.”