Douwe Egberts Aromettes

Filterkoffie is bezig met zijn comeback bij het grote publiek en er is al weer iets nieuws op de markt. De Aromettes van Douwe Egberts. Deze zijn makkelijk te doseren en optimaal te bewaren ‘koffiebonen’ in een hermetisch hersluitbare verpakking voor je filter apparaat.

Eigenlijk zijn het geen koffiebonen maar wordt de koffie direct na het branden gemalen en geperst in een vorm van een grote koffieboon. Zelf zegt Douwe Egberts het volgende erover: ‘Doordat de verse koffie is samengeperst, blijven alle aroma’s bewaard in het hart van de Douwe Egberts Aromettes-boon. Zo geniet je van een zachte, verfijnde koffiesmaak als de aroma’s vrijkomen en is de nasmaak minder bitter’. Het doseren is gemakkelijk doordat één Aromette voor één kopje staat.

De Aromettes zijn in drie varianten te krijgen en gaan 2,69 euro kosten voor :

Douwe Egberts Aromettes Original: Evenwichtige melange van Arabica en Robusta koffie met een verfijnd karakter.

Douwe Egberts Aromettes Décafé: Een volle en aromatische Arabica koffie, cafeïnevrij.

Douwe Egberts Aromettes Mocca: Aromatisch samenspel van Arabica koffie en een klein deel Robusta koffie met een vollere, intense smaak.

Wil je het een keer proberen, stel je dan HIER kandidaat op de website van The Insiders en wie weet ben jij wel één van de gelukkigen.

Showing 1 comment

  1. Helaas is de campagne van The Insiders al in volle gang en kun je je niet meer kandidaat stellen maar je kunt er wel lezen wat mensen van de Aromettes vinden. Over het algemeen zijn ze erg positief. Je vind er ook tips en hoe je het kan gebruiken. Ook staat er uitgebreide informatie wat de Aromettes nu precies zijn en hoe ze zijn gemaakt.
    Ik mocht ze ook testen en ben erg enthousiast.
    Wie weet mag jij een volgende keer ook wat testen dus ik zou zeker de website gaan bezoeken

Comments are closed.