Doppio Espresso verzorgt koffie het Glazen Huis

Dit jaar zullen de 3FM-dj’s, Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Gerard Ekdom, genieten van een heerlijke espresso of cappuccino tijdens hun opsluiting in Het Glazen Huis. Doppio Espresso gaat hun hiervan voorzien. Dit jaar staat het tussen Kerst en Oud en nieuw in Groningen.

BNDESTEM - EW_081219_3FM_396

De winaar van de AD-koffietest 2008 gaat de betrokkenen, zo 150 man sterk, bij het Glazen Huis van 3FM Serious Request-actie voorzien van koffie en thee. Hierbij zullen ze de ‘bewoners’ van het Glazen huis ook voorzien.

Voor het publiek is er een speciale mobile espresso bar van Doppio Espresso op het plein aanwezig. Eigenaar, Jonathan Teoh, van Doppio Espresso heeft afgelopen vrijdag groen licht gekregen om te mogen leveren. Hij had hiervoor een verzoek ingediend bij de organisatie. Samen met Friesland Foods en de koffiebrander waarmee Doppio Espresso samenwerkt gaan zij het verzorgen.

De redactie van Thuisbarista.nl  kan melden uit betrouwbare bron dat er ook waarschijnlijk een espresso machine, Expobar Brewtus III, gebruikt gaat worden. Deze zal dan naar verwachting in het Glazen huis komen te staan.

Showing 2 comments

  1. Het leek mij dat 3FM toch wel voor gecertificeerde koffie zou gaan, UTZ bijvoorbeeld. Maar nee, ze nemen Doppio koffie zonder certificering.

Comments are closed.