Doppio Espresso in de race voor European Coffee Award

Doppio_espresso

Doppio Espresso is door Allegra Strategies genomineerd voor de “Best Coffee Chain – Benelux”. Begin november is bekend gemaakt dat Doppio Espresso een top 3 positie heeft bemachtigd.

Op 27 november wordt, tijdens het jaarlijkse European Coffee Symposium, in Parijs bekend gemaakt welk plek in de top 3 Doppio Espresso gewonnen heeft

 ‘Enorm blij met de nominatie’

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh zijn enorm blij met deze nominatie en bedanken alle (koffie)relaties die op hun gestemd hebben: “De afgelopen zes jaar hebben we altijd keihard gewerkt met één doel voor ogen: de beste zijn. Dat komt terug in alles wat we doen. We willen dat onze gasten de beste beleving hebben, we willen dat onze koffie de beste is en we willen de beste organisatie zijn zodat onze ondernemers kunnen excelleren.”

European Coffee Awards 

Tijdens het jaarlijkse European Coffee Symposium worden de European Coffee Awards uitgereikt. Deze awards worden toebedeeld aan bedrijven en individuen voor hun bijdrage aan de Europese koffie- en food-to-go markt en komen tot stand door stemmen van meer van 10.000 executives uit de koffie- en foodindustrie in Europa. De winnaars worden enkel gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en foodservice industrie, wat deze awards de meest prestigieuze maakt binnen het vakgebied. Naast Doppio Espresso zijn onder andere Starbucks, Coffee Company en La Place genomineerd.