De Bosch Tassimo.

Bosch_Tassimo

Nederland is hét warme drankenland van Europa: per persoon drinken we gemiddeld maar liefst zes warme drankjes per dag! Mondelēz International en Bosch brachten onlangs een machine op de markt die maar liefst twintig verschillende warme dranken kan maken. Misschien niet de machine die je snel bij een koffiegek of thuisbarista zal vinden. De Tassimo is eerder een machine voor mensen die voor gemak kiezen.

Koffie, thee en chocolademelk van geliefde merken als Twinings,  MilkaVelours Noir en Jacobs kan de Tassimo zetten. Daarnaast heeft de Tassimo geen opwarmtijd nodig door het flowheating systeem. De Tassimo zorgt zelf voor de ideale instellingen per drankje met behulp van Intellibrew, die de barcode van de T DISC leest en op basis daarvan onder andere de juiste temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water instelt. Snel, makkelijk in gebruik!

Tassimo, verkrijgbaar in de kleuren chique zwart, wit en grijs, maar ook in speelsere kleuren als rood, paars en roze, is vanaf 3 maart 2014 vanaf 89.90 euro in Nederland verkrijgbaar. De T-DISC variaties zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn en online.