Caffè Sotto, ware koffie beleving aan tafel

Na een sportcarrière in Italie, waar hij de passie van goed eten en drinken zich eigen maakte, ontwierp Mike van de Goor de Caffè Sotto. Het was hun gevoel voor schoonheid dat hem inspireerde en hun koffiecultuur waaraan hij verknocht raakte. Maar als Nederlander die zijn afkomst niet verloochent wist hij de Nederlandse filterkoffie nog steeds het meest te waarderen. Genietend van de overheerlijke cappuccino’s, espresso’s en ristretto’s keerde het verlangen naar het Hollandse kopje filterkoffie toch steeds weer terug…

Caffè Sotto, Italiaanse passie en Hollandse nuchterheid

De Caffè Sotto is een huwelijk van Italiaanse passie samen met Hollandse nuchterheid. Gevoel voor stijl, eenvoud en mooie materialen én de erkenning van dat wat goed is, mag blijven (filterkoffie!), heeft hij het beste van twee werelden samengebracht.

Caffè Sotto

De Caffè Sotto heet voluit Caffè Sotto L’Acqua, ofwel ‘koffie onder water’. De innovatieve koffiemachine is een ode aan het oer-Hollandse bakje koffie dat we zo graag drinken in ons waterrijke, lage landje. Waarbij de verfijning ‘m zit in het design, het proces (de koffie wordt letterlijk onder water gezet) en tot slot het moment zelf. Italiaans lang genieten aan tafel met de Caffè Sotto.

De Caffè Sotto is te verkrijgen in geborsteld of hoogglans edelstaal en kost €495,-

Meer weten? Kijk dan op: caffesotto.com