By the Grape en Bocca introduceren, By the Bean

De wijnspecialisten van By the Grape en Bocca Coffee hebben de handen ineen geslagen.  Het resultaat is By the Bean, een range koffiebonen smaakprofielen van wijn en koffie naast elkaar legt. Kortom: koffie met de rijke smaakvariatie van wijn.

Steeds meer mensen ontdekken dat wijn en koffie veel gemeen hebben. Niet alleen de melange en blend van beide zijn kenmerkend, ook de geur en variatie in topkwaliteit komen overeen. Met dit in gedachten zijn de wijnspecialisten van By the Grape en koffiekenners van Bocca Coffee een uniek smaakconcept gestart: By the Bean. Een bijzondere range koffies die is samengesteld door de smaak profielen van wijn en koffie naast elkaar te leggen. Kortom: koffie waar de rijke smaak van wijn in zit.

Alle koffiebonen zijn van biologisch gecertificeerde oorsprong en worden gebrand door Bocca Coffee in Dronten. Het assortiment bestaad uit:

  • Merlot Blend: een koffie met een ronde zachte smaak, met een vleugje kers en chocolade.
  • Cabernet Blend: een rijke en complexe koffie met pit, aroma’s van cassis en cederhout.
  • Shiraz Blend: een pittige koffie met bite, proef de volle smaak van rood fruit en een toefje witte peper.
  • Sommeliers Blend: exclusieve blend van topkwaliteit koffie geselecteerd door de wijnspecialisten van By the Grape in samenwerking met sommelier Mark Lubbersen van ’t Schulten Hues in Zutphen (1 Michelin ster).

Alle smaken van By the Bean zijn verkrijgbaar in zakken van 250 gram en de Sommeliers Blend en de Merlot Blend ook in zakken van 1000 gram.