Segafredo in het Holland Heineken House.

Naast het vele goud gele bier wat er tijdens de Olympische Spelen in Beijing zal vloeien kan met ook terecht voor een echte espresso. Het in Nederland gevestigde Tiktak/Segafredo Zanetti is voor het grote sportevenement een samenwerking met Heineken aangegaan.

De senior sponsormanager van Heineken, Dennis Hogeboom: “Segafredo staat niet alleen garant voor heerlijke thee en koffie; tijdens de lange en complexe voorbereiding voor dit evenement aan de andere kant van de wereld heeft Tiktak/Segafredo Zanetti begrip, flexibiliteit en inzet getoond. We zijn daarom meer dan tevreden dat we onze gasten straks kunnen trakteren op een kwalitatief geweldige kop koffie, ook in China.”

Ook de algemeen directeur van Tiktak/Segafredo Zanetti, Guideo van As, reageerde enthousiast: “Segafredo is een van de grootste espressomerken in Italië, een echt authentiek Italiaanse product. Tevens is het een sterk internationaal merk met 600 franchisevestigingen wereldwijd. Alleen in Nederland al worden er per dag meer dan 180.000 kopjes Segafredo geschonken. We kijken ernaar uit om dezelfde kwaliteit en service voor de Nederlanders in Beijing te verzorgen, zoals we dat ook in Nederland doen. We sturen een eigen Barista Team mee voor trainingen en begeleiding gedurende de gehele spelen”