Dutch Coffee Promotion en VENUEZ beklinken nieuwe samenwerking.

Dit meldt VENUEZ in hun nieuwe december/januari editie. De DCP heeft als missie de koffie in Nederland zo breed mogelijk te promoten. Zo organiseren ze de Nederlandse barista, latte-art en cupping kampioenschappen. Maar promoten ze ook ‘groene’ koffie, kunst van de perfecte espresso, onderhoud apparatuur, gastvrijheid en hospitality. Daar is nu ook ‘Coffee in good spirits’ bijgekomen.

 

“Een fantastische groep vakmensen zijn natuurlijk de bartenders. Iedere keer valt me weer op dat bartenders altijd geïnteresseerd zijn in nieuwe technieken en nieuwe producten.” Aldus de Jeroen Veldkamp, voorzitter dan de DCP. Hij stelt voorop dat de horeca er op vooruit gaat als bartenders ook de technieken van de barista meester maken.

“Onze nieuwste competitie heet ‘Coffee in good spirits’. Tijdens dit kampioenschap waar zowel bartenders als baristi aan meedoen, is het de bedoeling dat er een perfecte Irish coffees en cocktails met koffie als hoofdingrediënt worden geserveerd.”Voor deze competitie is DCP een samenwerking aangegaan met VENUEZ Event.

Jeroen Veldkamp; “Dit is natuurlijk de ideale locatie om baristi en bartenders bij elkaar te brengen.” Als laatst voegt Jeroen Veldkamp toe; ” Horecaondernemers bereidt u voor! Als deze twee groepen ambachtlieden elkaar gaan opleiden en beïnvloeden, ontstaat er e een totaal nieuwe beroepsgroep die in de toekomst het verschil gaan maken in de horeca.”

Venuez.nl  Dutchcoffeepromotion.nl