De eerste, officiële Thuisbarista Meeting!

Om elkaar “in het echt” te leren kennen en om kennis, visie en ervaringen te delen, maar ook om gewoon gezellig te kletsen over, en te genieten van koffie, organiseert Thuisbarista.nl:

De eerste, officiële Thuisbarista Meeting!

Wanneer?
Zondag 9 november, van 15:00 tot 18:00

Waar?
De Thuisbarista Meeting wordt gehouden in de winkel van Van Pommeren, Lijnmarkt 47, 3511 KG Utrecht. Sebastiaan heeft de winkel ter beschikking gesteld en we kunnen ook de demo machines gebruiken!

Wat kost het?
Deelname aan de meeting is gratis!

Nog bijzonderheden?
Jazeker! Het team van Thuisbarista.nl heeft zijn best gedaan om van deze dag iets speciaals te maken.

Officiele Reg Barber ‘Thuisbarista.nl’ tamper.
Thuisbarista.nl stelt deze dag de officiele Reg Barber ‘Thuisbarista’ tamper voor. Hij is speciaal geheel in huisstijl van Thuisbarista.nl gemaakt en draagt ook het Thuisbarista.nl logo met zich mee. Verder zullen ook de reeds bestelde Reg Barber tampers overhandigd worden indien zij binnen zijn.

Coffee Connection ‘home roast’.
Verder is deze dag de ‘home roast’ van Coffee Connection te Amsterdam beschikbaar. Deze koffie wordt exclusief voor Coffee Connection gebrand en is verder niet in de handel verkrijgbaar. Dave, de eigenaar en gepassioneerd barista van Coffee Connection, stelt de bonen ter beschikking en zo is hij exclusief voor Thuisbarista.nl leden te proeven.

Caffè Martella.
Iedere deelnemer ontvangt gratis 500 gram Martella koffie, inclusief Martella kop en schotel. Beschikbaar gesteld door Sebastiaan van vanpommeren.nl.

Cafes Castel.
Ze waren al eerder in het proefpanel, de ESE servings van Cafes Castel. Iedere bezoeker ontvangt gratis een selectie Cafes Castel ESE servings. Beschikbaar gesteld door Pierre van cafescastel.nl.

Wil je erbij zijn! Meld je dan snel aan op Thuisbarista.nl