'Coffee in Good Spirits' inschrijving geopend

Dutch Coffee Promotion, Venuez & Grand Marnier presenteren het kampioenschap Coffee in Good Spirits.

Maandag 23 maart is het zover! Dan worden – voor het eerst in Nederland – de voorrondes van Coffee in Good Spirits georganiseerd. Locatie en tijd volgen nog. De finale is op 31 maart tijdens VENUEZ 09, het Hospitality & Style Event!

cigs1

Bij het kampioenschap Coffee in Good Spirits draait het om de bereiding van een combinatie van koffie en alcoholische dranken. De organiserende partijen hopen met de organisatie van dit kampioenschap een brug te slaan tussen de barista’s en de bartenders. Elke deelnemer moet 2 perfecte Irish Coffee’s, maken en twee eigen creaties waar in ieder geval koffie en alcohol in moet zitten. Omdat een Irish Coffee niet altijd met een espresso gemaakt hoeft te worden zijn ook andere zetmethoden als een filtermachine of cafetière toegestaan om de koffie mee te bereiden. Een wedstrijd waarin veel geoorloofd is dus! En die zeker tot mooie verassingen zal leiden.

Wordt het een barista of een bartender die met de eerste prijs naar huis gaat, en Nederland vertegenwoordigd tijdens de wereldkampioenschappen in Keulen…?

Inschrijven kan via dutchcoffeepromotion.nl
Hier vindt je ook alle nodige informatie onder het kopje reglementen.
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar coffeeingoodspirits@dutchcoffeepromotion.nl

Bron: dutchcoffeepromotion.nl