Baristakampioenschap van het Noorden by Kaldi

Van 12-15 maart 2009 wordt de grootste wonen en lifestyle beurs van Noord Nederland gehouden in Martinie Plaza te Groningen. Tijdens deze beurs kan het grote publiek, 50.000 bezoekers ieder jaar, kennis maken met het vak van Barista, de professionele koffiemaker. In samenwerking met Kaldi en Vibiemme Domobar Nederland wordt het Wonen&Co Barista kampioenschap van het Noorden gehouden, van vrijdag 13 t/m zondag 15 maart. Vrijdag en zaterdag zijn de voorronden, zondag is de grote finale.

Alle Barista’s worden uitgenodigd zich op te geven voor dit toernooi. Het toernooi wordt volledig volgens de SCAE normen en regels gehouden en de winnaar mag zich een jaar lang de beste Barista van het Noorden noemen. Naast de titel en bijbehorende bokaal, hebben Vibiemme Domobar Nederland en van Eembergen een Vibiemme Domobar espressomachine voor de winnaar klaar staan ter waarde van 1000,00 euro.

Durf jij je kunsten te vertonen en de strijd aan te gaan met je collega’s uit Noord Nederland? Geef je dan op op inschrijving@kaldi.nl

Geef jezelf of een collega op en ontvang vrijkaarten voor je collega’s, familie en fans. Laat zien dat jullie de mooiste koffies maken in de regio. Geef je op en daag je collega espressobars, café’s, lunchrooms en rstaurants uit ook mee te doen. Denk aan de publiciteit die de AD koffietest geeft, hier is dit nog groter, omdat de organisatie de uitgever is van de grootste dag- en weekbladen van Noord Nederland, zoals Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant.  

En, voor diegenen die meedoen aan het Nederlands kampioenschap dat DCP organiseert: zie het als een mooie oefening voor het officiële kampioenschap.