AD koffietest 2008 vraagt jullie hulp.

Het AD gaat binnenkort voor de zevende keer op zoek naar de beste koffie in horeca Nederland. Bijgestaan door koffie connaisseur Barend Boot, van Golden Coffee Box, zal er op tientallen plaatsen koffie geproeft worden.

Wordt het dit jaar weer de Bagels & Beans uit Den Bosch, die vorig jaar met de hoogste eer mocht stijken, of wordt het een van de vele anderen?

Weet u een goed adres voor een heerlijk kopje koffie en zou u dit graag beoordeeld zien worden? Of heeft u een mindere goede ervaring met koffie? Laat het ons weten op:

koffietest@ad.nl

Als gevolg van het te verwachten grote aantal aanmeldingen is het niet zeker dat door u genoemde adres ook daadwerkelijk wordt bezocht, maar u vergroot met uw mail wél de kans daarop.

Hieronder SBS 6 Hart van Nederland – Uitzendingen Donderdag 18 en Vrijdag 19 Oktober 2007- De Ad koffietest 2007

Showing 1 comment

 1. geen, maar graag wil ik nomineren;
  DELICIOUS,in een oude V.O.C kelder of op het terras koffiedrinken.
  De leukste en mooiste artestieke objecten en voorwerpen maar de echte kunstwerken zijn de kopjes koffie die hier zeer zorvuldig worden gezet.
  In Enkhuizen aan de haven is deze zeer bijzondere smakelijke plek te vinden.
  De Enkhuizers en bemanningsleden van bootjes die hier aanmeren weten deze locatie al te vinden .U zult verrast zijn en na het proeven deze ook niet snel vergeten.

  Een zeer tevreden koffiedrinkster van deze ho-
  recagelegenheid.

  Deze locatie bevindt zich aan de Dijk 28
  1601 GJ Enkhuizen

Comments are closed.