Aftrap Koffietijd op Tweede Paasdag bij RTL4

Op maandag 5 april is ‘Koffietijd’ na een afwezigheid van negen jaar terug bij RTL 4. Hoewel het nieuwe presentatieduo Loretta Schrijver en Quinty Trustfull straks elke werkdag één gast ontvangen, is dit bij de aftrap op Tweede Paasdag anders.

Zo komen er tijdens een soort Open Huis verschillende gasten langs. Gordon komt over zijn nieuwe boek praten maar ook Caroline Tensen en tuinman Lodewijk Hoekstra schuiven even aan.

Tevens is er contact met Winston Gerschtanowitz, die in Thailand is voor het RTL 4-programma ‘Kanjers Van Goud’. Later in de week komen ook Jan Smit, Natasja Froger en Albert Verlinde op de koffie.

Tussen 1994 en 2001 schreef ‘Koffietijd’ tv-geschiedenis in Nederland. In het in een nieuw jasje gestoken ochtendmagazine wordt de kijker straks weer bijgepraat over uiteenlopende zaken. Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn een aantal terugkerende thema’s in het programma. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.

bron: radio.nl