Advertorial: Fascino Coffee

Fascino Coffee, ambachtelijk vers gebrande kwaliteitskoffie, dat is waar zij voor staan. De koffie gaat rechtstreeks vanuit de branderij naar particulieren, horeca, bedrijven en wederverkopers. Bij Fascino Coffee kun je makkelijk en vertrouwd koffie bestellen via de webshop. Dit kan al vanaf 250 gram!

Fascino Coffee biedt een ruim assortiment met verschillende koffies aan. Single Origins, Espresso, Melanges, Fair Trade zijn enkele voorbeelden hiervan. Uiteraard worden deze in kleine hoeveelheden vers gebrand!  Je kiest eenvoudig of je deze als hele boon of gemalen wilt ontvangen. Tevens leveren ze ook het gehele assortiment Single Origins als groene boon aan. Dit speciaal voor de thuisbranders.

Naast koffiebonen kun je bij Fascino Coffee ook terecht voor barista tools, onderhoudsproducten, voorraadbussen,  porselein en kadosets.

Na jaren als hobby met koffie bezig te zijn geweest, is in 2006 Fascino Coffee opgericht en in de jaren uitegegroeid naar wat het nu is.

“Wij leveren niet alleen meer dan zeventig verschillende soorten verse koffie, maar we bieden ook onze expertise in koffie aan. Daarbij hebben wij voor een toenemend aantal klanten in binnen- en buitenland exclusieve privatelabeloplossingen. Anders dan onze collega’s focussen wij ons helemaal op koffie. Wij zijn van mening dat de klant alle zorg en aandacht die wij in onze bonen en branding steken, proeft in het uiteindelijke resultaat.”

Wanneer je dus op zoek bent naar écht verse koffie ben je bij Fascino Coffee aan het goede adres. website >>>