Wie wordt de nieuwe baas van Medellín Secret

De initiatiefnemers van Medellín Secret, Arnold Noorduijn en Marc van Eck, zijn op zoek naar een hongerige ondernemer die het unieke koffieconcept verder groot wil maken. Zelf hebben beide te weinig tijd maar willen wel graag betrokken blijven als mede-eigenaar.

Medellín Secret begon 5 jaar geleden met de finca La Luisa uit Medellín Colombia. De plantage verbouwt arabica koffie op grote hoogte en heeft een geheel eigen smaak. Zoals wijn die van één chateau komt. Doordat de plantage het Rainforest certificaat heeft krijgen de boeren meer geld voor hun koffie.

Bijzonder aan Medellín Secret is dat vrienden en kennissen in plaats van banken het merk gefinancierd hebben. Via die zelfde vrienden en mond tot mond reclame werden mensen in contact gebracht met de koffie. Al snel bleek de 1eplantage de vraag van koffie niet meer te kunnen voldoen en werd het uitgebreid met twee  plantages, finca Santa Elena uit Costa Rica en finca La Candelaria uit Guatemala.

Na die 5 jaar staat er dus een mooie basis om door te groeien en zoeken Arnold Noorduijn en Marc van Eck hiervoor een geschikte kandidaat.

Mocht jij je hiervoor geroepen voelen? Kandidaten kunnen zich tot 1 januari melden bij info@medellinsecret.nl met een vlammende argumentatie. Op 1 februari start de challenge.  Na een eerste selectie gaan de overgebleven kandidaten een aantal inspirerende uitdagingen aan. De raad van inspiratie fungeert als jury en uiteindelijk neemt de winnaar het vaandel over.

Meer info op medellinsecret.nl