Serious Request: Vintage Koffiezetten met Koffiejuf

Voor de zevende keer organiseert 3FM Serious Request. Dit is een jaarlijks terugkerende actie waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj’s zijn zes dagen opgesloten in het Glazen Huis en mogen niets eten. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild. Dit jaar voert Serious Request 2010 actie voor de stille slachtoffers van aids, de kinderen die hun ouders hebben verloren aan deze ziekte.

Moniek Smit beter bekend als Koffiejuf doet ook mee. Zij bied een Workshop Vintage Koffiezetten met Koffiejuf aan. De hoogste bieder kan vijf gasten uitnodigen voor deze workshop.

Gewoon koffiezetten zoals we dat vroeger allemaal deden is nu weer helemaal terug. We schenken heet water op vers gemalen koffie in een filter. Dit kan iedereen. Maar hoe maak je smaak met koffie en welke koffie vind je echt lekker? Ontdek de macht van de extractie en stel jouw persoonlijke koffieritueel samen.

Koffiejuf heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van koffiezetten (barista) en het geven van koffie- en baristatraining. Speciaal voor de Serious Request Veiling stelde ze deze UNIEKE workshop samen. De workshop duurt ongeveer 3 uur en kan op locatie worden gegeven (bijvoorbeeld bij jou thuis), er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. Datum en tijd in overleg met de hoogste bieder.

Top actie van Moniek en hopelijk wordt er goed op geboden!