Proefpanel ‘Ethiopië Harrar Longberry’ by Coffee-etc

Voor het proefpanel van de augustus, beschikbaar gesteld door Forumlid Jules van Coffee-etc, hebben we wederom een mooie koffie.

Ethiopië Harrar Longberry

Ethiopië, de bakermat van de koffie, komt de Harrar. De koffie groeit op een hoogte van 2000 a 2750 meter. Na het oogsten worden de koffiebessen in de zon gedroogd. Hierdoor ontstaat er een koffie die complex fruitig-zoet is, te vergelijken met een droge wijn. Een mooie volle medium-zware body met wijn-achtige toetsen en zwarte bessen. Verrassend als espresso! Maar ook prachtig als Americano.

Coffee etc. biedt u een uitgebreid assortiment aan verse koffiebonen en gemalen koffie, losse theesoorten en de heerlijkste chocoladeproducten. Bent u een fijnproever, wilt u uzelf eens trakteren, of wilt u een ander een mooi cadeau geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De versheid van de gebrande koffiebonen is een zeer belangrijke factor in het genieten van een goede kop koffie of een espresso. Precies om die reden houden wij onze bonenvoorraad vrij beperkt; wij willen u namelijk geen oude bonen verkopen. Hoewel de versgebrande koffiebonen twee maal in de week bij ons worden aangeleverd, zou het in theorie kunnen voorkomen dat een bepaald soort bonen voor een dag niet meer op voorraad is.

info: Coffee-etc

Wil je deze koffie proeven en testen? Meldt je dan snel aan op het forum!

Meer info over het proefpanel vind je hier >>>

Showing 1 comment

  1. Ik heb de koffie gisteren binnengekregen. Vandaag proeven!

Comments are closed.